topbillede

Undervisningsforløb

Her på siden er der eksempler på de koncepter, vi arbejder med. Alle eksemplerne er netop det – eksempler – og alt er muligt.
Jura for begyndere kan både komme med et allerede færdigsyet program, som det står på disse sider og vi kan lave noget nyt eller kombinere gammelt til alle situationer.

Grundlæggende arbejder vi ud fra fire basiskoncepter:

Foredrag – ca. 1,5 time inkl. spørgsmål. Ubegrænset antal tilhørere.

Klasseundervisning – undervisning af mindre grupper af klassestørrelse (15-40 personer) typisk som dobbelttime eller modul. Megen elevdeltagelse.

Emnedag – ca. 4 - 6 timer. Undervisning af grupper op til 200 personer ad gangen. Megen eller udpræget elevdeltagelse.

Emneuge – undervisning af såvel klasser som større grupper, f.eks. hele årgange, med udpræget elevdeltagelse i længere perioder, typisk 3-5 dage.

Derudover har ”JURA for begyndere” også et integrations-modul henvendt til skoler og institutioner med mange nydanskere.

"JURA for begynderes" koncepter er alle gennemprøvede og vi ved, at de fungerer i praksis. Vi har aftaler med et par skoler og gymnasier om at måtte afprøve nye idéer et par gange om året - mod at skolen eller klassen får en gratis oplevelse. Kun velfungerende koncepter bliver til egentlige undervisningsmoduler.

Kontakt os for mere information.  

 

Jura for begyndere
Fynsgade 4, 4.th.
8000 Århus C
Tlf. 2323 8322
info@juraforbegyndere.dk

Elevers udsagn:

”Jeg synes det var herlig underholdning, men det var også både interessant og lærerigt! Skyndte mig hjem og snakkede med familien om de sjove spørgsmål!”

”Personligt synes jeg, at det hele var som det skulle være, der var go’ gass og en rigtig fed time.”

”Det var rigtig sjovt. Godt fundet på, da man både lærte noget og havde det sjovt samtidig”

Undervisers udsagn:

”Jeg havde jura for begyndere i en 9. klasse en emnedag. Vi ”spillede” en retssag og jeg er meget imponeret af det faglige niveau, men mest af alt hvordan eleverne reagerede på undervisningen og Jens’ metode. De var fortrinligt underholdt og dybt koncentrerede hele dagen og de lærte helt sikkert mere om jura og samfundet den ene dag, end mange mennesker gør hele livet”.
- Christian Kjøller, lærer, Munkegårdsskolen, Gentofte.